That's Life

Theatertour 2020-2021

 Ik kon niet wachten om mijn plannen voor 2020 te verwezenlijken, maar de corona-crisis sloeg toe en die plannen moesten allemaal de vriezer in. Positief blijven als het tegen zit. ’That’s life’. Dat is de boodschap in mijn nieuwe voorstelling.

Onder begeleiding van m'n band speel ik een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en nieuwe songs uit mijn eigen repertoire. In een programma van ruim een uur wordt er geswingd, gelachen en heerlijke muziek gemaakt. Ook vertel ik hoe ik opeens moest improviseren, hoe ik ondanks de tegenslagen positief bleef en hoe dat leidde tot bijzondere, nieuwe liedjes.

Kaarten voor deze tour zijn nu beschikbaar!

Terugblikken op 2019

2019 was het beste jaar uit mijn leven tot nu toe. Van zingen met Michael Bublé en James Morrison tot mijn eigen succesvolle theatertour met de BOSCO bigband. Daarbovenop het schrijven van talloze eigen liedjes en het uitbrengen van een debuutalbum dat 7 weken in de top 100 staat. Ik kon niet wachten op al het moois dat 2020 zou brengen!

Livestreams in coronatijd

Omdat alle optredens die stonden t/m 1 september waren afgelast of uitgesteld, heb ik een periode van 10 weken een wekelijkse livestream gedaan. Hierin was tijd voor vragen van fans, persoonlijke verhalen en natuurlijke de mooiste liedjes.

This Too Shall Pass 

Tijdens de corona-crisis werd bij het NPO Radio 1 programma 'Langs de Lijn En Omstreken' de Lockdown Sessions in het leven geroepen. Hierbij vroegen ze ook mij om een nummer te schrijven over deze periode. Samen met Jeff Franzel en Maria Christensen schreef ik daarom 'This Too Shall Pass'.