Swinging On A Star

Theatertour 2021-2022

 Na een turbulent jaar is Dennis van Aarssen terug in het theater met een nieuwe, swingende show. Elke dag moet gevierd worden en dat is precies waar deze voorstelling om draait. Een heerlijke liedjesavond waarin hij samen met zijn eigen 9-koppige bigband een muzikale reis maakt langs zijn grootste voorbeelden uit de muziekhistorie.

Naast de hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Harry Connick Jr., speelt de Edison Jazz-winnaar samen met de DvA Bigband nummers uit zijn eigen, kleurrijke repertoire. Of je nu simpelweg wilt luisteren naar goede muziek, lekker mee wilt zingen of af en toe wilt lachen om een slechte grap, iedereen kan genieten van deze muzikale voorstelling. Een avond om nooit te vergeten!

Kaarten voor deze tour zijn voor sommige theaters NU al beschikbaar!

Terugblikken op 2019 en 2020

2019 was het beste jaar uit mijn leven tot nu toe. Van zingen met Michael Bublé en James Morrison tot mijn eigen succesvolle theatertour met de BOSCO bigband. Daarbovenop het schrijven van talloze eigen liedjes en het uitbrengen van een debuutalbum dat 7 weken in de top 100 staat. Ik kon niet wachten op al het moois dat 2020 zou brengen!

Livestreams in coronatijd

Omdat alle optredens die stonden t/m 1 september waren afgelast of uitgesteld, heb ik een periode van 10 weken een wekelijkse livestream gedaan. Hierin was tijd voor vragen van fans, persoonlijke verhalen en natuurlijke de mooiste liedjes.

This Too Shall Pass 

Tijdens de corona-crisis werd bij het NPO Radio 1 programma 'Langs de Lijn En Omstreken' de Lockdown Sessions in het leven geroepen. Hierbij vroegen ze ook mij om een nummer te schrijven over deze periode. Samen met Jeff Franzel en Maria Christensen schreef ik daarom 'This Too Shall Pass'.